Guestbook

Post a new message in the guestbook

Íîâàÿ èíôîðìàöèÿ î ñòðîèòåëüñòâå <a >distroy.ru/</a>
StephenWaito, Stung Treng, 03-28-2017 at 19:22
Beste heer Raymond Ceulemans,

Op 25 november afgelopen jaar heb ik de eer gehad dat ik een biljart-clinic van u heb gekregen. Een en ander vond plaats in Zierikzee in de voetbalkantine. Het was een verjaardagscadeautje van biljartvereniging Stella Boys voor mijn 75e verjaardag. Wij hebben hier een goede herinnering aan u en Ik wens u uw vrouw aan overgehouden.
Nu begreep ik dat er bij u een pacemaker geplaatst is. Uit ervaring kan ik u geruststellen dat dit een goede zaak is. Bij mij is er 20 jaar geleden ook een pacemaker geplaatst. Intussen is vorig jaar december mijn vijfde pacemaker geplaatst. Perfect!
Ik wens beterschap toe. Het komt allemaal goed.

Nu nog een vraag:
U, maar vooral ook uw vrouw, had ons verteld over het biljartcentrum in Lier. Uw vrouw zei toen dat we daar alle kanten op kunnen.
Ik ben ook lid van de biljartvereniging Concordia. Deze vereniging bestaat in oktober van dit jaar 75 jaar. Wij hebben het plan opgevat om met een bus (36 mannen en vrouwen) richting Lier te komen. Met wie kan ik het beste contact opnemen om een programma voor deze dag te maken?

Het liefst zou ik met u hierover gesproken hebben. Het is helemaal aan u. Ik kan u ook bellen. Ik heb uw telefoonnummer.

Nogmaals een goed herstel toegewenst.

Met hartelijke groet,

Dies van 't Leven
Zierikzee
Dies van 't Leven, Nederland, 02-22-2017 at 13:48
dag Raymond
hadden u graag veel beterschap en goed herstel toegewenst en ook het allerbeste voor Angèle

vr groeten
walter en rita
witte molen sint niklaas
Walter Claessens, B (BelgiŽ ), 02-20-2017 at 11:38
Hallo Mr Raymond,
Wij wensen U een spoedig herstel toe van de operatie en hopen U binnenkort weer geheel gezond terug te mogen zien met Uw vernieuwde biljart hart.Mvg Natalia&Rudy;.
Vanhelmont rudolf, Belgie, 02-11-2017 at 13:03
Goede avond Raymond,
ik lees zojuist op Kozoom dat je een pacemaker gekregen hebt. Ik wens je een snel herstel toe want een grootmeester zoals jij kan niet gemist worden aan de biljarttafel. Hopelijk ben je snel weer de oude rustige Raymond en fiere vader en grootvader van je achterban. Nog vele groeten aan Angèle vanwege Jul en Maria
Julien Van Aperen, BELGIE, 02-10-2017 at 19:48
Re-bonsoir,
je rentre à l'instant de Courtrai, et je me souviendrai longtemps de ce que je viens de voir (je suis d'ailleurs désolé de ne pouvoir l'écrire en flamand). Une leçon de force mentale comme j'en avais rarement vue. Revenir dans un match, avec plus de 20 points de retard, comme vous l'avez fait aujourd'hui, ça devrait pouvoir inspirer n'importe qui, dans n'importe quel domaine. Je sais maintenant que rien n'est jamais perdu. Merci :-).
Je souhaite de tout mon coeur que vous puissiez voir un jour votre petit-fils devenir champion de Belgique, voire mieux.
Bonne continuation à toute la famille, avec toute mon admiration,

Marc
Marc Heuchenne, Belgique, 01-17-2017 at 01:47
Meneer Ceulemans,
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige avond, vrijdag 2 september, in Ermelo. Iedereen heeft het enorm naar de zin gehad. Een avond om nooit te vergeten.
Met vriendelijke groet. George Schipper
George Schipper, Nederland, 09-04-2016 at 21:44
Dear friend, almost forgot your birthday. Best wishes and most off all best health. Hopefully we will play a friendly match in the near future. Enjoy and play well. PERDONE
Perdone, Portugal, 08-19-2016 at 10:53
Hallo Raymond,

Vielleicht kannst Du dich ja an mich erinnern,
wir waren mal mt Hans Latza in Paris zusammen, trafen uns in Stuttgart und einige male in Backnang beim der German open von Herrn Mayer.
Jetzt aber der traurige Anlass warum ich mich melde......vorigen Samstag verstarb nach langem Krebsleiden unser Hans Latza.
Es hat uns ein leidenschaftlicher Billardfan und Spieler verlassen und er wird uns sehr fehlen.
Hoffe Dir geht es gesundheitlich dem Alter entsprechend gut.
Ich sende Dir auf diesem Wege ganz liebe Grüße und hoffe man sieht sich mal Wieder
Hartwig
Hartwig von Schmidt, Deutschland / Backnang, 07-23-2016 at 17:39
Hallo Mr Raymond,
Van harte gefeliciteerd met Uw verjaardag en nog vele jaren te samen met de familie in geluk en gezondheid,zodat wij nog lang mogen genieten van Uw kunde aan het biljart.
Natalia&Rudy;.
Vanhelmont rudy, Rusland, 07-12-2016 at 08:58