Guestbook

Dear Ray,
I hope you remember me, as we met several times in the late 80's at exhibitions, when you joined us at BALLY WULLF for Billiard promotion.
I contact you (as I found no other adress) for the reason of having an antique carom table that was prviously owned by Professor Dr. Carl von Ehrenwall, who was an illegitimate son of Kaiser Friedrich 3rd (so called 100 Tage Kaiser).
The table is in very good condition and equipped with ivory ball.
The table is probably late 19th, respectively early 20th century.
I would appreciate your contact for transmitting pictures if you are interested, or probably know another Billiard Enthusiast, who wants to obtain this fine Carom table.
Awaiting your response and remain with
best regards
Mike
Mike Gsedl, Germany, 01-12-2010 at 11:51
geachte eerst en vooral proficiat gewenst, m'n vader van 64 jaar is een enorme fan van u hij verzameld echt alles over u verleden en de biljard cultuur hij heeft zelf posters van toen er nog zegels opmoesten , boven op zolder heeft hij een kamer ingericht waar hij een drieband staan heeft en alles wat met biljard te maken heeft ligt daar, het is veel geld waard en hij schuimd heel het land af naar waardevolle voorwerpen,postkaarten en dergelijke, nu moet het voorvallen dat hij vorige week naar een begraving moest van een biljard fan of speler in assebroek brugge en hij heeft u daar zien lopen hij heeft u zelf gepaseerd en hij durfde niets zeggen omdat hij zo onder de indruk was zijn groot idool van zo dicht bij te zien , nu is mijn vraag omdat het zijn verjaardag is geweest en ik hem extra in de watten wil leggen of er geen kans bestaat om u eens te ontmoeten , zelf ben ik ook een fan van kleins af vorige maand heb ik een ongeval gehad , een auto heeft me aangereden en heeft vluchtmisdrijf gepleegd , dit verschrikkelijke voorval heeft mij en mijn vader alleen maar dichter bijeen gebracht, hij heeft lang aan mijn ziekenhuis bed gestaan en helpt mij waar hij kan bij mij thuis daarom zou ik hem graag iets terug doen om hem te badanken , hopelijk kan u mijn vader zijn droom en die van mij verwezelijken , vele groeten en hopelijk laat u mij iets weten , vele dank evelyne ackaert
evelyne ackaert, brugge belgium, 08-08-2009 at 01:20
Dag Raymond
Hoewel ik in BI-850 aandacht heb besteed aan uw 72e verjaardag wil ik er toch zeker van zijn dat Emy en ik u een hele prettige dag kunnen toewensen. Laat er wat u betreft nog zeker 28 bijkomen, want het plezier dat u zovelen al vele decennia hun ogen hebt geschonken blijft een prachtig gegeven.
Groeten
Emy en Rob van der Steen
Biljart International
ROB VAN DER STEEN, BAZEL (BelgiŽ), 07-12-2009 at 18:45
JESUS H. GALLEGOS, MEXICO CITY, 07-12-2009 at 16:42
Geachte heer Ceulemans.
Ik wil u vragen of u ook een paar uurtjes les wil geven bij u in de lokaliteit.
Wij spelen met z'n vieren het hele jaar voor de gezelligheid en sparen een klein beetje geld bij elkaar om eens per jaar iets leuks te doen,en we willen zo graag een keertje bij u langs komen, en dat u ons dan wat uitleg wil geven over het driebanden.
En wat zal het gaan kosten als u daar tijd voor heeft,we hopen dat u een reactie wilt geven op onze vraag.
in afwachting op u reactie vriendelijke groeten Remco Kroder
remco kroder, Haarlem/Nederland, 06-23-2009 at 09:37
first sorry to ceulemans
i not well speak engligh
i'm korean
i like carom kind of 3 cusion
but i depend my parents things
i want from teach you...
maybe i go to your nation at 6~7month later
i know and you know sangchun lee
please like to me sanglee
please call me my e-mail
i believe you call me...
you don't have call to me
i'm go to brussels
see you six month ago!!^^
kyung sin-lee, korea, 05-24-2009 at 17:18
Geachte heer Ceulemans,

Na aanleiding van een verhaal van mijn oma, Coby Brosens, vrouw van oud prof-biljarter Tiest Brosens uit Breda, ben ik opzoek naar foto's rond de tijd van het EK driebanden van 1975. Het precieze verhaal van mijn oma kan ik niet helemaal correct na vertellen, maar ik meen dat het er op neer kwam dat mijn opa (Tiest Brosens) moest verliezen van Rini van Bracht om hem het kampioenschap te bezorgen en u moest verliezen van een Oostenrijker, de heer Schertz (vergeef mij als ik de naam verkeerd spel) De heer van Bracht kon ondanks het coulante spel van mijn opa het helaas niet voor elkaar krijgen om te winnen, waardoor uzelf, zeer terecht, het kampioenschap won. Ik hoop dat u misschien nog foto's heeft uit die tijd.

Met vriendelijke groet,

Bram van Bokhoven
Kleinzoon van Tiest Brosens

E: Bram_van_bokhoven@live.nl
Bram van Bokhoven, Breda, 05-13-2009 at 20:54
To mr. Raymond Ceulemans and staff...
Thank You very much for the very best of service from Your staff (remember to give them my regards with a big Thank you) and for Your kindness. To me it was great to meet the best player the world have ever seen on the green carpet - and to experience a warm person behind. Best regards to Your wife too and I am very happy for the signed photo... I still participate in that "Volvo Around the World Race" - until now with succes because Your staff. It was a pleasure to visit You.
All the best from
Majella:}
and Per Edlers:L
per & majella edlers, Denmark, 04-18-2009 at 16:33
Zeer geachte heer Ceulemans, ik dacht dat een gegeven woord een erewoord was en evenveel waarde heeft als een geschreven contract.
Ik heb U altijd bewonderd om Uw palmares maar vooral om Uw mens zijn en de begaanheid met de biljartsport en zijn toekomst.
Ik bewonder U nog steeds om Uw palmares, als U begrijpt wat ik bedoel.
Raymond zal het wel weten, kwaadland, 04-10-2009 at 13:57
Zeer geachte heer Ceulemans,
Op 5 april 2009 heb ik enorm van u genoten tijdens de wedstrijd tussen A1 Biljarts en Crystal Kelly, u had een aantal wereldballen, die niet allemaal lukten, maar geweldig om te zien. Hoogtepunten waren nog dat u tegenstander Wienk wees op het feit dat hij met de verkeerde bal ging stoten en de toespraak die u hield als reactie op de mooie woorden die u kreeg van 'Meneer Jan'! Bescheiden als u bleek zette u vooral medespeler Caudron in de schijnwerpers als beste biljarter van de wereld als het ging om het beheersen van de diverse spelsoorten, die daarvan bljkbaar zo in de war raakte dat hij kansloos verloor van onze Zweedse vriend Nillson, maar dit terzijde.
Net als vele anderen bent u voor mij nog altijd een groot voorbeeld, ik hoop dat u nog heel lang gezond blijft en kunt blijven biljarten!
U wens u en uw team veel succes tijdens de play-offs!
Chris Busser, Apeldoorn, 04-06-2009 at 16:43