Guestbook

Zeer geachte heer Ceulemans,
Op 5 april 2009 heb ik enorm van u genoten tijdens de wedstrijd tussen A1 Biljarts en Crystal Kelly, u had een aantal wereldballen, die niet allemaal lukten, maar geweldig om te zien. Hoogtepunten waren nog dat u tegenstander Wienk wees op het feit dat hij met de verkeerde bal ging stoten en de toespraak die u hield als reactie op de mooie woorden die u kreeg van 'Meneer Jan'! Bescheiden als u bleek zette u vooral medespeler Caudron in de schijnwerpers als beste biljarter van de wereld als het ging om het beheersen van de diverse spelsoorten, die daarvan bljkbaar zo in de war raakte dat hij kansloos verloor van onze Zweedse vriend Nillson, maar dit terzijde.
Net als vele anderen bent u voor mij nog altijd een groot voorbeeld, ik hoop dat u nog heel lang gezond blijft en kunt blijven biljarten!
U wens u en uw team veel succes tijdens de play-offs!
Chris Busser, Apeldoorn, 04-06-2009 at 16:43
Allerbeste Meneer Raymond Ceulemans,

In het stadsarchief van Mechelen vindt u vanaf 23 maart 2009 een doos met als referentie 'de transitgroep'.
In die doos vindt u een groen dossier waarin u een open vraag wordt gesteld (zie ook ons bericht van 6 februari 2009 in uw guestbook). Het betreft een stedenbouwkundig drieband-vraagstuk. Alles is ter plekke voorzien om het probleem op te lossen. De bal ligt dus in uw kamp. Deze stoot zou met uiterste zorg bewaard worden in het stadsarchief voor de komende generaties.
Het zou voor ons een hele eer zijn, mocht u beslissen om deze uitdaging aan te gaan.

Met hartelijke groeten,
Simona Denicolai & Ivo Provoost

STADSARCHIEF MECHELEN
HOF VAN HABSBURG
GOSWIN DE STASSARTSTRAAT 150
2800 MECHELEN
(open op maandag, dinsdag en donderdag, 8 uur -12 uur / 13 - 17 uur)
Simona Denicolai- Ivo Provoost, Brussel, 03-20-2009 at 16:41
Raymond te escribo desde España para decirte que eres el más grande de todos los tiempos, yo estoy empezando ahora en el mundo del billar y creo que eres un referente para todos los que nos gusta este bonito deporte. Eres el espejo en el que nos miramos muchos de nosotros. Enhorabuena por todos tus éxitos, y por los que aun te quedan por lograr. Un fuerte abrazo desde España!!
Joaquín, Alicante - España, 02-25-2009 at 11:50
Beste Heer Ceulemans,

Wij zijn een kunstenaarskoppel en betrokken in het project 'All that is solid' onder de hoede van het MuHKA en de stad Mechelen. We werken met een groep kunstenaars, curators en architekten aan een gezamelijk kunstwerk dat zijn plaats zal vinden in het stadsarchief van Mechelen.
In de voorbereidende fase zouden we u graag eens ontmoeten, een half uurtje volstaat ruimschoots, om u een ludieke vraag te stellen met betrekking tot het biljartspel en de stad Mechelen. Het is een eerder visuele, technische vraag (met een plannetje van het marktplein) en daarom dus moeilijk via mail te stellen.

We hopen dat u bereid bent om wat tijd vrij te maken voor dit korte intervieuw in de loop van de maand februari.
Het zou ons enorm veel plezier doen u te kunnen ontmoeten.
Met vriendelijke groeten,

Simona Denicolai & Ivo Provoost
Simona Denicolai Ivo Provoost, Brussel, 02-06-2009 at 10:28
dag familie
ik hoop dat je nog Bellekens martha kent das mijn bomma of Bellekens bertha jaja langs deze weg dat ik iets kan zeggen:)
Salukes
sabine, willebroek, 02-04-2009 at 23:37
Beste Raymond,

Van harte proficiat met je verjaardag en dat u nog vele jaren gezond en gelukkig mag zijn.

Ik mis nog altijd die prachtige wedstrijden van u en zeker de manier waarop jij ons land en de biljartsport vertegenwoordigde.
U bent een voorbeeld voor velen.
groeten
René Van den Bossche, Affligem, 01-15-2009 at 23:32
hello mister ceulemans,
i am looking for a trickshot you have done in backnang 1992. i think it was called charly ?
lange bande kurze bande lange bande kurze bande kurze bande lange bande kurze bande lange bande kurze bande lange bande kurze bande carambolage.
is it possible to see this shot somewhere in the internet ?

greets
dominik

dominik, deutschland, 01-12-2009 at 16:30
Hallo lieber Raymond Ceulemans,

es war eine Freude, dem Spiel am 22.12. zuzuschauen. Hier gibt es einige Bilder:

http://fraghorst.de/content/weltklasse-billard

Schöne Grüße,

Horst Wiedemann
Horst Wiedemann, Deutschland, 12-26-2008 at 20:16
Mr Ceulemans we gaan terug naar 1957/1958
kassel kazerne de gete Esc a 2de peleton.Zelf lag ik op kamer 32/ 3de peleton en samen hebben we nog gevoetbald tegen het 2de lanciers,ik weet niet of U dat nog weet, maar er is iemand op zoek naar U die beweerd, dat hij op de zelfde kamer lag , namelijk Bauweraerts Willy
zijn E-mail Adres is bauweraerts_willy@hotmail.com
Deze jongen is aan mijn adress geraakt via de web site van de 2jagers te paard en is nog op zoek naar (oude?) soldaten vrienden
mvg Robbens julien en meschien tot wederoren
Robbens julien, belgie, 11-26-2008 at 18:24
beste raymond,
mijn zoontje van 12 jaar speelt nu al een jaar of 4-5 op de caramboltafel. sinds 2 jaar speelt hij nu ook in club verband. Overal waar hij moet gaan spelen staan ze te kijken met een mond vol tanden en krijg ik te horen : daar moet je verder mee gaan. Onlangs heeft hij een intervieuw afgelegd.En daar stond in wat we nog niet wisten dat hij graag eens naast u zou willen staan "MIJN GROTE VOORBEELD" zij hij. Nu is mijn vraag of u en ik deze droom van hem kunnen waarmaken. We hebben zelfs al een paar keer in st niklaas geweest maar tevergeefs. Als u ons wil ontvangen in u biljarthuis te Mechelen? of Lier? staan wij bereid om langs te komen.
hopend op antwoord en met dank de mama
cap jessica, beveren waas, 11-24-2008 at 10:39